Velforeninga søker nye medlemmer

Mange av medlemmene i Velforeninga har vært med i flere år og har nå bestemt seg for å avslutte sitt engasjement i løpet av året. Slik det ser ut nå er det bare to par som blir med videre i 2013. Det er derfor nødvendig å rekruttere nye medlemmer som kan holde liv i Velforeninga.

Velforeninga i Fagerlia er foreldredrevet med økonomisk støtte fra styret. Vår intensjon har vært å arrangere aktiviteter primært rettet mot barna i borettslaget. Vi har de senere årene vært ca. 7 par som har delt på oppgavene, og det har vært mange fine opplevelser. Ved å være med kommer man i kontakt med masse hyggelige folk, og det er en glede å se de minste kose seg på felles arrangementer.
Arbeidsmengden er overkommelig. Vi har kjørt et rimelig fast program de siste årene og har således har fått endel rutine. Hver vår arrangerer vi dugnad og natursti, på sommeren har vi sommerfest og enkelte år fotballturnering, og når det lir mot advent sørger vi for tenning av juletreet ved Trafoen, samt at vi arrangerer juletrefest like over jul.

Kanskje vil litt friskt blod bringe med seg nye tanker og gode ideer.

Har du lyst til å være med eller kjenner du noen som har det? Ta kontakt med

Frank Sindre Flønes, sindrefl0@hotmail.com, tlf 934 89 409, eller
Pål Kristen Langøien, pal.langoien@ika-trondelag.no, tlf: 481 91 399